На две недели пред Брисел, Бугарија се изјасни дека за датум нема, но може да не блокира при преговорите
Foto

На две недели пред Брисел, Бугарија се изјасни дека за датум нема, но може да не блокира при преговорите

0 Коментари

Остави коментари