Насилници се закануваат на жена во автобус на ЈСП
Foto

Насилници се закануваат на жена во автобус на ЈСП

Излезе видео во кое двајца насилници во автобус на ЈСП им се закануваат на патниците откако биле предупредени да ги стават маските преку носот и устата. На видеото што се споделува преку социјалните мрежи и преку медиумите, насилниците велат дека тие се верници, а другите се неверници, и се закануваат дека ќе ги стават патниците во киселина, дека ќе сечат глави и дека не знаат со кого си имаат работа. 

Од МВР велат дека работат на расчистување на случајот.

0 Коментари

Остави коментари