НОВ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО ТЕТОВО, ДВА МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА ВО КУМАНОВО
Foto

НОВ СУПЕР МИЛИОНЕР ВО ТЕТОВО, ДВА МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА ВО КУМАНОВО

Повторно се оние денови од месецот, кога се радуваме на нов СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, овој пат во уште попримамлив износ и уште поблиску до волшебните 12.000.000 денари. Покрај него, регистриравме и двајца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и тоа во Куманово.

Нашиот најнов СУПЕР МИЛИОНЕР го освои А.А од Тетово, на 25 ноември, во објектот на Бет ту мар. Неговата нова омилена бројка има осум цифри и изнесува 11.483.287 денари, што претставува еден од највредните СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТИ од 15-те доделени досега.

Фантастичниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ пак го освои Ј.Г од Куманово во петокот, на 26 ноември, во вредност од 1.335.870 денари. Вториот го освои Д.Д. од Куманово, ноќта во недела кон понеделник, 40 минути по полноќ, исто така во Спортл Лаиф Гејминг СЛ КЛУБ, а изнесува 1.424.271 денар.

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и понатаму ќе ги усреќува играчите на Видеолотарија Касинос Австрија со добивки кои се движат од 1.200.000 до 1.800.000 денари, заедно со сензационалниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, чија вредност достигнува до 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

0 Коментари

Остави коментари