Патот со успехот со Никола Софијанов, втор дел
Foto

Патот со успехот со Никола Софијанов, втор дел

И вториот дел од разговорот со професор доктор Софијанов, потсетување како било - за постарите... временска машина - за помладите... Ни се придружува и неговата ќерка, професор доктор Софијанова... и секако, се враќаме назад, кон медицината... Патот до успехот со професор доктор Никола Софијанов.

0 Коментари

Остави коментари