Пејкова за ТВ 24: Се повлекувам од Советот на град Скопје
Foto

Пејкова за ТВ 24: Се повлекувам од Советот на град Скопје

Софија Пејкова, директорката на Универзитетската клиниката за пластична и реконструктивна хирургија се повлече од Советот на град Скопје.

- Се повлекувам од советот на Град Скопје поради зголемен професионален ангажман на Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија и на Медицинскиот факултет во Скопје. - изјави Пејкова за тв 24.

Таа веќе ја доставила и оставката.

0 Коментари

Остави коментари