Почина Ирена Шумкоски, член на Државна комисија за жалби по јавни набавки
Foto

Почина Ирена Шумкоски, член на Државна комисија за жалби по јавни набавки

По кратко боледување, вчера на 35 годишна возраст почина Ирена Шумкоски, член на Државната комисија за жалби по јавни набавки.

Ирена Шукоски е родена 1984 година, а член е на Дражавна комисија за жалби по јавни набавки од ноември 2018 година. Државната комисија изразува длабоко сочувство до семејството.

0 Коментари

Остави коментари