Почна гласањето на десетите парламентарни избори, петти предвремени, право на глас имаат 1.814.263 граѓани
Foto

Почна гласањето на десетите парламентарни избори, петти предвремени, право на глас имаат 1.814.263 граѓани

Со гласањето на луѓето во замоизолација почнува тридневното гласање за десетите парламентарни избори, петти предвремени од независноста на земјата.

Во избирачкиот список за овие избори се запишани еден милион 814 илјади и 263 полнолетни граѓани со право на глас.

0 Коментари

Остави коментари