Пофалби и критики: Експертите го анализираат Извештајот на ЕК - спорот со Бугарија главен фокус
Foto

Пофалби и критики: Експертите го анализираат Извештајот на ЕК - спорот со Бугарија главен фокус

Пофалби и критики - новиот извештај на Европската комисија за напредокот на земјата, ја поттчукна Македонија по рамо за добро спроведената работа и ја остави повторно во надежи  да чека датум за преговори со ЕУ. Дали декември е реален за старт на преговори и колку позитивниот извештај без акција, влијае на вредноста на документот во земјата? На патот кон реформскиот процес за подобар живот, каде исчекоривме, а каде потфрливме?

0 Коментари

Остави коментари