Пресуда за „Насилството во Центар“, Груевски осуден на 1,5 година затвор, Јанакиески на 1 година условно
Foto

Пресуда за „Насилството во Центар“, Груевски осуден на 1,5 година затвор, Јанакиески на 1 година условно

0 Коментари

Остави коментари