Разговор со Васил Гарванлиев
Foto

Разговор со Васил Гарванлиев

По минатогодишното откажување на Евровизијата поради пандемијата и по огромните надежи кои беа положени во Васил Гарванлиев и песната „YOU“, годинава Македонија со истиот претставник ќе си ги одмерува силите во музиката, во услови кои за прв пат ќе бидат сериозен предизвик за одржувањето на најголемата музичка манифестација на европското тло. Што има во план Васил Гарванлиев за во Холандија? Разговараме токму со него.

0 Коментари

Остави коментари