СДСМ на онлајн конгрес за изборните резултати и досега сработеното
Foto

СДСМ на онлајн конгрес за изборните резултати и досега сработеното

Денеска со почеток во 13 часот, СДСМ ќе го одржи 25-от  конгрес, коj за прв пат во земјава ќе биде дигитален. Како што најавија од владејачката партија, конгресот ќе го отвори ќе го води претседателот на сдсм, зоран заев и ќе биде за анализа на изборните резултати.

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски минатата недела рече дека ќе стане збор за досега сработеното, со осврт на изборниот резултат, победата на парламентарните избори и визијата за следниот четиригодишен мандат даден од граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари