“Сестри“ - ќе биде прв македонски филм достапен на Нетфликс
Foto

“Сестри“ - ќе биде прв македонски филм достапен на Нетфликс

“Сестри“ ќе биде прв македонски филм достапен на Нетфликс. Ќе почне да се прикажува на 24 декември.

0 Коментари

Остави коментари