Шеќеринска и Царовска се повлекоа од учество во новиот состав на Владата - дали ќе има следни?
Foto

Шеќеринска и Царовска се повлекоа од учество во новиот состав на Владата - дали ќе има следни?

0 Коментари

Остави коментари