Шкариќ: Уставот не забранува седниците да се одвиваат он-лајн
Foto

Шкариќ: Уставот не забранува седниците да се одвиваат он-лајн

Он лајн или физичко присуство на пратениците во собранието или комбиниран модел.. Професорот по уставно право Светомир Шкариќ вели дека уставот не забранува седниците да се одвиваат он-лајн.

На моделот се уште бсе против ВМРО-ДПМНЕ. Ова е тема на емисијата 25 минути на Биљана Секуловска и Менче Точи која се емитува веднаш по ова издание на вестите.

0 Коментари

Остави коментари