Шкорпион
Foto

Шкорпион

Шкорпион е американска серија создадена од Ник Сантора за CBS. Серијата го прикажува живтот на на извршниот продуцент и самопрогласен компјутерски експерт Валтер О’Брајан кој заедно со неговите пријатели, помагаат да се решат сложените глобални проблеми и да се спасат животи. Нивната работа наскоро го привлекува вниманието на оделот за дравна безбедност кој решава да ги користи нивните знаења за сузбивање на тероризмот.

0 Коментари

Остави коментари