Со Никола Пановски
Foto

Со Никола Пановски

Во најновото издание на Патот до успехот. се среќаваме во Градскиот парк. Имаме средба со докторот кој се почесто го гледаме овој период. Го запознаваме подобро и одблизу професор доктор Никола Пановски. Го искористуваме некговото знаење и искуство во врска со најновата ситуација, а со што се се занимава кога не ни објаснува за короната. Патот до успехот, на пропишана дистанца, а пријатен муабет до професор доктор Никола Пановски во понеделник / вечерва 22.45

0 Коментари

Остави коментари