Стоилковски: Ова што го зборува Маричиќ во својата изјава на европскиот ден на правдата е пародија и гротеска
Foto

Стоилковски: Ова што го зборува Маричиќ во својата изјава на европскиот ден на правдата е пародија и гротеска

Ова што го зборува маричиќ во својата изјава на европскиот ден на правдата е пародија и гротеска. Од што може да излезе само тендер потпишан од Маричиќ или од било кој од владата со нов проект, на пример компјутер за секој обвинет наместо компјутер за секој ученик. Мафијата им царува под нос и Бојан Маричиќ е дел од таа мафија изјави денеска портпаролот на ВМРО-ДПМНЕНаум Стоилковски.

 

0 Коментари

Остави коментари