Струмичките актери протестираа против партизацијата во културата
Foto

Струмичките актери протестираа против партизацијата во културата

Дел од струмичките актери протестираа против партизацијата во културата. Организатор на протестот е иницијативатта „култура или фис-култура“ чии членови се револтирани од назначувањето на екс-наставникот по физичко образование Васил Бубев за прв човек на струмичкиот центар за култура „Антон Панов“.

0 Коментари

Остави коментари