Висока корупција: Тасева контра Заев
Foto

Висока корупција: Тасева контра Заев

Тасева контра Заев - додека тој вели дека нема висока корупција, односно корумпирани министри и директори, Слаѓана Тасева претседателката на „Транспаренси интернешнл“ со порака - државата губи, штетно е за државата ако под закрила е корупцијата на високата политика.

0 Коментари

Остави коментари