Владата побара разрешување на Лидија Димова - правилен или популистички потег?
Foto

Владата побара разрешување на Лидија Димова - правилен или популистички потег?

Владата побара разрешување на Лидија Димова, дали се работи за правилен или популистички потег? Вицепремиерот за борба против корупција Љупчо Николовски најавува ренесанса на македонското владеење на правото. Ќе има ли напредок или ќе останеме со уште едно ветување? Освен морална, има ли и кривична одговорност за функционерите кои направија свадби во странство за да ги избегнат македонските закони?

Гости во студиото се Александар Тортевски кој беше обвинет од Лидија Димова дека се одмаздува поради недобиени пари од агенцијата и аналитичарот Ненад Јовановиќ.

0 Коментари

Остави коментари