Заев за тв 24: Згрозен сум, чепкаат по деца и фамилии
Foto

Заев за тв 24: Згрозен сум, чепкаат по деца и фамилии

„Згрозен сум од тоа што го чув, без разлика кој го изговара и од каде доаѓа. 

Нашиот народ од секогаш се борел против такви зли и опасни умови. 

Денес имаме и безбедна и правна држава која ги штити нашите граѓани и нашите деца од овие насилници. Но, важно е да бидеме сите и будни и присебни при вакви појави, гледате чепкаат по деца и фамилии. Срамно, грозно и опасно.“ - вели Заев за ТВ 24.

0 Коментари

Остави коментари