Зошто лидерот на СДСМ играше на се или ништо?
Foto

Зошто лидерот на СДСМ играше на се или ништо?

Ќе има струја, нема покачување, пред само три недели.

Денес, покачување ќе има, струја ќе нема. 

Слабо менаџирање и дилема зошто не се увезат два танкери нафта и веднаш да се рестартира ТЕЦ „Неготино“. 

Заев од херој до антијунак. Го урна груевизмот, но не го демонтира национализмот. Зошто лидерот на СДСМ играше се или ништо? И губи се. 

Дали фракцијата на Црвенковски се враќа по неговото чедо - СДСМ? 

Од ова издание на „Трилинг“ (не)реално со Моџо. Новата рубрика во „Трилинг“ како мисловна провокација.

Новинарот и автор на емисијата „Во центар“ Васко Ефтов, поранешната пратеничка и граѓански активист Ивана Туфегџиќ, Игор Панчевски експерт за енергетска ефикасност и Марјан Ненов електроинженер и граѓански активист.

0 Коментари

Остави коментари