Емисии

24 анализа - Како ќе одвива чествувањето на денот на раѓањето на Гоце Делчев?

Гости се поранешните амбасадори Марјан Ѓорчев и Мухамед Халили.

24 анализа - Ќе влезе ли Алијанса во Владата?

Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ, Моника Зајкова претседателката на ЛДП и Перо Костадинов потпретседателот на СДС.