Емисии

24 анализа - Има ли државата политики за задржување на нашите кадри дома?

Работа на брод, во европска болница или во хотел на некој остров во морските води, наши сограѓани од различни професии, со различни титули и квалификации ...

Фактор здравје - Генетски тестови базирани на НГС

Гостин: Марија Митевска спец. по биолошки науки

Европат - Зошто Бугарија го блокира 26то поглавје од српските преговори со ЕУ?

Србија во Еу тампон зона, нема напред, ниту назад без санкции кон Русија и решение со Косово. По десет години преговарање со ЕУ, што има сработено Белград, а што ...