Емисии Емисии Емисии Емисии Култура Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Слободна тема


Со селекција на филмови кои беа прикажани во 11 програмски целини, под мотото „Прво филм“, денеска официјално завршува петтото издание на меѓународниот фестивал „Киненова“.

Фестивалот нуди целомесечен избор од досега прикажаните филмови на „Киненова“ токму на телевизија 24.

Огнен Јанески направи интервју со програмскиот селектор на „Киненова“, Игор Анѓелков за најзначајните случувања и награди.