Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Со Агрон Старова, втор дел


Во најновото издание на Патот до успехот. се среќаваме во Градскиот парк. Имаме средба со докторот кој се почесто го гледаме овој период. Го запознаваме подобро и одблизу професор доктор Никола Пановски. Го искористуваме некговото знаење и искуство во врска со најновата ситуација, а со што се се занимава кога не ни објаснува за короната. Патот до успехот, на пропишана дистанца, а пријатен муабет до професор доктор Никола Пановски во понеделник / вечерва 22.45


И вториот дел од разговорот со професор доктор Софијанов, потсетување како било - за постарите... временска машина - за помладите... Ни се придружува и неговата ќерка, професор доктор Софијанова... и секако, се враќаме назад, кон медицината... Патот до успехот со професор доктор Никола Софијанов.


Во услови на новото нормално, емисијата „Патот до успехот” повторно со нови епизоди се враќа на малите екрани. 

Во понеделеник, со почеток од 22:45 часот, гледачите премиерно ќе можат да ја погледнат првата епизодата со исткнатиот професор и доктор Никола Софијанов.

Патот до успехот можете да ја погледнете и репризно во сабота со почеток од 19:00 часот.