Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Со Зафир Хаџиманов


Толку години работа и искуство на маестро Кире Костов. Во третиот дел, муабетот за Тоше и уште нешто за неговиот цврст став уште од студентските денови. Средбата со професорот после години.


Маестро Кире Костов гостува во Патот до успехот. Чекориме по неговиот музички пат. Од почетоците, па се до врвовите. Многу интересни информации за некои од нашите најголеми евергрини.


Го продолжуваме кошаркаркиот муабет со Паспаљ. Втор дел од ексклузивното интервју со Жарко Паспаљ.


Одиме на гости кај југословенска кошаркарска легенда Жарко Паспаљ. Одиме на негов терен на игралиштето кое сам го изградил, но за жал, не смее да игра. Шутирање тројки со Жарко Паспаљ само во Патот до успехот.


Втор дел од разговорот со посебниот Масимо Савиќ. За соработката со Зринко. За искуството на еден музички фестивал. За нашиот Тоше.


Неверојатниот Масимо Савиќ во Патот до успехот. За првата гитара, за тешките почетови на култната југословенска група Доријан Греј. За уметноста, некогаш и сега.


Имаме чест со една посебна дама која долго години чекори по патот на успехот. Добрила Ивановска Чабриќ од актерските почетоци со нашите големи легенди. Патот низ светот. За леснотијата да се живее. За славата после 30 годишната пауза. Времеплов со неверојатната Доби и по нешто за тајната на вечната младост.


Втор дел од муабетот со Сергеј Трифуновиќ. За улогите во Холивуд. За изборот да остане во Србија. За политичкиот ангажман и кратка анализа на нашата политичка сцена.