Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Зачинета Евровизија


Драматична седмица исполнета со изречени судски пресуди, но и денови во кои судските инстанци и тоа како работеа под полна пареа и покрај најавите за штрајкови.

Судниците полни со обвинети и обвинители адвокати, но и полни раце работа за судиите. 

Нервозата и превирањата на Илинденска број 2 се повеќе растат.

И додека малку по малку се отвара пандорината кутија за тоа кој и како ја злоупотребил службената должност, обичниот народ исправен пред нови предизвици и ценовни шокови кои полека но сигурно не водат до раб на егзистенција.


Дојде време кога во услови на тешка економска, енергетска и здравствена криза најисплатливо е да организирате свадби родендени крштевки и дај боже со оглед на наталитетот во земјата и повеќе мекици. Одеднаш преку ноќ се богатите.

Профитабилно е и коледе, но ако знаете да отидете на вистинско место. Само внимавајте да не завршите на суд откако ќе ги направите пресметките за парите кои легнале на сметка на домашниот буџет.

Кај нас од секогаш за се имало интересни објаснувања: