Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Гостување на кандидатите за градоначалник на Кочани


Бошко Цветковски - ВМРО-ДПМНЕ, Ацо Велковски - СДСМ и Јордан Павлов - група избирачи.