Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Гостување на Артим Шаќири


Викендов во Велес ќе се одржат 58-те „Рацинови средби“. Оваа меѓународна поетска манифестација има богата програма, а во чест на добитниците на признанијата, велешкиот театар ќе ја одржи премиерата на претставата „Петтото годишно време“. За сè што ќе им прикаже на своите гости, организацијата за овој значаен настан ќе проследиме од интервјуата со Аце Коцевски - градоначалник на Велес, Олга Панго - кореографка и Васил Зафирчев - актер на колегата, Владимир Тевчев.