Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Гостување на Мерсел Биљали


Гости:

Антони Новотни, движење „Одлучно за промени“ на ЛДП и ДОМ

Наташа Котлар Трајкова, ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „Обнова на Македонија“

Горан Герасимовски, коалција „Најдоброто за мојата општина“, предводена од СДСМ

Андреа Јанков, Левица

Гога Поп Георгиевски, „Твоја партија“


Гости: Ванчо Санев, кандидат на ЛДП-ДОМ

Иван Јорданов, кандидат на ВМРО-ДПМНЕ

Сашко Николов, кандидат на СДСМ

Симеон Поликарп, кандидат на Интегра