Филмови

Клуб на авантуристи

Авантуристичкиот клуб е канадски фантастичен филм за деца, режиран од Џеф Андерсон и објавен во 2016 година. Филмот се фокусира на Рики, Бил и Сенди, три млади деца ...

Мои среќни ѕвезди

Тајниот полицаец Мусклс (Џеки Чан) ги ангажира своите пријатели од детството, „Петте среќни ѕвезди“, да отпатуваат во Јапонија за да му помогнат да се срушат ...

Среќни ѕвезди

Петте среќни ѕвезди, од кои едната е заменета со помлад брат, полицијата им дава задача да дозволи една актерка да живее со нив. Актерката има информации за ...

Последните витези

Командантот Рајден е изненаден кога остарениот благородник Барток го прави наследник на неговото кралство, вазал на корумпираната империја. Кога министерот Геза ...

Тотален отповик

Во 2084 година, Марс е колонизиран свет под тиранскиот режим на Вилос Кохаген, кој го контролира ископувањето на вредна турбиниумска руда. На Земјата, градежниот ...

Терминатор 2: Судниот ден

Во 1995 година во Лос Анџелес, мајката на Џон Конор Сара е затворена во државната болница Пескадеро поради нејзините насилни напори да го спречи „Судниот ден“ - ...

Ден на одметникот

Блез Старет е безмилосен сточар кој помогнал да се основа мала, мрачна заедница Битерс, Вајоминг. Тој е во судир со сточарите кои, откако основале нови фарми во ...

Навахо Џо

Откако масакрира индиско село со својата банда, ловецот на скалп Данкан во најблискиот град дознава дека е прогласен за одметник, бидејќи ловот на скалп сега е ...

Тврдина на одмаздата

Бен Шелби вози до ранчот за добиток надвор од Форт Дефиенс, Аризона, барајќи го Џони Талон. Тој го запознава братот на Џони, Нед, кој го информира дека според писмото ...

Херојот и ужасот

Дени О'Брајан е полицаец кој сака да работи сам и никогаш не чека засилување. Во Лос Анџелес, О'Брајан се обидува да го фати озлогласениот Сајмон Мун, познат и како ...