Филмови

Кралеви на брзината

Миа е млада девојка лудо вљубена во автомобили. Секој слободен момент го поминува чепкајќи со старата „бубачка“ на мајка му. Нејзиниот голем сон е еден ден да ...

Превоз

Еден човек доживува неверојатен животен пресврт во текот на една ноќ, кога почнува да работи како возач и превезува други преку апликација за споделување возење. ...

Стеснување

Една жена учи да сака и повторно да се открива себеси по долгогодишно емоционално злоставување од нејзиниот сопруг. Вероник е убава жена, чиј сопруг Итан е обземен ...

Ноќта на стаорецот

Џорџ, оженет човек, и Сандра, неговата колешка и љубовница, патуваат на далечен деловен состанок кога застануваат на морничаво тивка бензинска пумпа за да наполнат ...

Воскреснатиот

Годината е 1955 година и е крајот на светот. Длабоко во срцето на подземен британски воен објект, НАТО и сојузничките сили спроведуваат тајни, окултни експерименти ...

Пати Херст

Во 1970 година, Патриша Херст е киднапирана од американски револуционери, но таа сè уште им се придружува во борбата. Заснована на вистинска приказна која во ...

Невиниот

Аристократот и шовинист Тулио Ермил се пофали со љубовницата дури и пред сопругата, но кога мисли дека сопругата му возвратила на неверството, повторно се ...

Мајка на мачињата

Посрамотен лекар за плодност води клиничко испитување во кое четири жени раѓаат мачиња. Д-р Вилијам Хан, срамен, но љубезен лекар за плодност, тргнува на ...

Невидливата

Она што се случува на Интернет, останува на Google - засекогаш. Веќе вечерта на нејзиниот роденден, откако дозна дека срамно видео од најлошата аудиција во нејзиниот ...

Крадецот од Багдад

Откако бил измамен и избркан од Багдад од страна на злобниот Џафар, кралот Ахмад ги здружува силите со крадецот Абу за да го врати својот престол, градот и ...