Филмови

Исчезнат во акција 3

Полковникот Џејмс Бреддок, ветеран од Виетнамската војна, верувал дека неговата азиска сопруга Лин Тан Канг е мртва од крајот на војната во 1975 година, но од еден ...

Исчезнат во акција 2

Десет години пред да ги ослободи американските заробеници од бруталниот генерал, полковникот Џејмс Бредок беше заробен во северно виетнамски логор за воени ...

Исчезнат во акција 1

Полковникот Џејмс Бреддок е американски воен офицер кој поминал седум години во северно виетнамски логор за заробеници, од кој избегал пред 10 години. По војната, ...

Индијански борец

Џони Хокс е човек кој го стекува името борејќи се со Индијанците. Враќајќи се на Запад по Граѓанската војна, мора да ги спречи навредените Сиукс воини да не го ...

На врвот

Линколн Хок е возач на камион кој дополнително заработува како туркач со рака. Неговата сопруга страда од срцеви заболувања и бара Хок да го земе нивниот син Мајкл ...

Инвазија

Група кубански бегалци е на брод кој плови за Соединетите држави и најпрвин ги пресретнува, како што изгледа, брод на американската крајбрежна стража со вооружен ...

Земјата на Чато

Во земјата на Апачи, Чато го застрелува локалниот шериф во самоодбрана и станува мета на поранешни конфедерации, кои ја силуваат неговата сопруга и ја ...

Големиот грабеж на возот

Големиот грабеж на воз беше грабеж на 2,3 милиони фунти од воз на Кралската пошта што се движеше од Глазгов до Лондон на главната линија на западниот брег во раните ...

Скриј се

Во Мексико разурнат од револуцијата во 1913 година, Хуан Миранда, мексикански одметник кој води разбојничко семејство, ограбува кочија во која патуваат богати ...

Чпвек на законот

  Џеред Медокс е шериф на гратчето Банок. Тој ги следи убијците на Марк Корман. Корман и уште петмина биле вмешани во непромисленото убиство на старец, а Медокс ...