Филмови

Тринаест камери

Младенците се вселуваат во нова куќа на другата страна на земјата и сфаќаат дека брачните проблеми всушност им се најмалата грижа. Живееле во незнаење дека ...

Погрешна жртва

Томас Фиорини е успешен инвеститор и примерен член на заедницата. Се чини дека има се: пари, атрактивна сопруга и го чека своето прво дете. Сепак, тркалото на ...

Свет без бои

Девојчето Ана има способност да гледа бои, во дистописки свет каде луѓето гледаат само црно-бела реалност. Во пост-апокалиптична иднина, човештвото не може да ги ...

Го убив сопругот

Ремедиос Гранде е сопруга на богатиот архитект Пиеро од Мајами. Еден ден, кога се враќа дома, го фаќа како ја изневерува. Неговиот единствен одговор се ...

Предвременото созревање на Сабрина Ривас

На мексиканско-гватемалската граница, двајца тинејџерки Сабина и Јовани, и двајцата од Хондурас, случајно се среќаваат повторно по неколку години. Таа планира да ...

Злото не мирува

Татко и ќерка наидуваат на необјасниви појави и застрашувачки визии во нивниот нов дом.

Место на Карибите

Романса ги обзема гостите на живописниот карипски остров Роатан, но нивното проблематично минато на неговите гости се заканува да ги открие нивните тајни желби.

Фин пакет

Необичен професионален крадец, неговиот најдобар пријател хомосексуалец, згоден заложник, неколку насилници во потрага по мистериозен пакет што секој го ...

Клуб на авантуристи

Авантуристичкиот клуб е канадски фантастичен филм за деца, режиран од Џеф Андерсон и објавен во 2016 година. Филмот се фокусира на Рики, Бил и Сенди, три млади деца ...

Мои среќни ѕвезди

Тајниот полицаец Мусклс (Џеки Чан) ги ангажира своите пријатели од детството, „Петте среќни ѕвезди“, да отпатуваат во Јапонија за да му помогнат да се срушат ...