Филмови

Кралица на аудициите

Кејт е млада актерка која се обидува да се пробие во филмската индустрија. Кога е поканета на аудиција за главната улога во голема филмска франшиза, таа ја прифаќа ...

Момчињата од Бразил

Бери Колер, млад ловец на нацисти, следи група поранешни СС офицери во Парагвај во 1970-тите. Нацистите, на чело со д-р Менгеле, подготвуваат монструозен план. ...

Последната авантура на Кактус Кид

Александар Зограф, познатиот карикатурист, открива необичен стрип од периодот на Втората светска војна. Главниот лик на стрипот е Кактус Бата - мал кактус заробен ...

Пејџер

Откако неговиот син е киднапиран додека бил во Индија, Ричард Ејвери е во агонија. Со само пејџер за да добива инструкции, Ејвори се наоѓа на опасно патување во туѓа ...

Лошиот поручник

Откако ги оставa своите два мали сина во католичкото училиште, неименуван полициски поручник на Њујоршката полиција зема кокаин и вози до местото на двојното ...

Алпинист

Ренџерите Габриел „Гејб“ Вокер и Џеси Диган се испратени да ги спасат Хал Такер и неговата девојка Сара, откако Хал заглавува на врв во Карпестите планини во ...

Ер Америка

Млад пилот со морални дилеми се вработува во авио-компанија која шверцува опиум и оружје. ЦИА формира авио-компанија, наречена “Ер Америка”, ...

Затворен

На затвореникот Френк Леоне му остануваат уште шест месеци од казната, но е префрлен од затвор со минимална безбедност во затвор со максимална безбедност од ...

Рамбо 3

Семјуел Траутман се враќа во Тајланд за побара помош од Рамбо и да му се придружи на мисија во Авганистан. Ова го доведува Рамбо во доменот на Дивизијата за ...

Рамбо 2

Полковникот Семјуел Траутман му нуди слобода на Рамбо ако Рамбо се врати во Виетнам да ги најде американските воени затвореници. Маршалот Мурдок е задолжен за ...