ТВ Програма

7:00

Студио 10

утринска програма, реприза

8:55

Топ шоп

9:15

Фактор здравје

контактна емисија, реприза

10:00

Поточиња

детски фестивал

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Документарна програма

14:00

Вести

14:20

Топ шоп

14:40

Кратки странски филмови од Киненова

15:30

Стоперка

квиз, рериза

16:00

Кратки македонски филмови од Киненова

17:00

Дневник 17

17:45

Стоперка

квиз

18:15

Трилинг

политичка емисија

19:30

Готвиме со Маја

кулинарско шоу

20:00

Дневник 20

20:45

Женски рај

сериски филм

22:00

Дневник 22

22:30

Слава

игран филм

7:00

Народна музика

8:00

Забавна музика

9:15

Топ шоп

10:00

Готвиме со Маја

кулинарско шоу

11:00

Нема љутиш

забавна емисија

11:30

Забавна музика

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Најдобриот работник

забавна емисија

13:00

Астрорум

забавна емисија, реприза

14:00

Вести

14:15

Топ шоп

15:00

Формула 1

квалификации, пренос

16:10

Документарна програма

17:00

Дневник 17

17:45

Игран филм

20:00

Дневник 20

20:30

Спортски вести

21:00

Само 6,5

игран филм

22:30

Игран филм

23:00

Дневник

23:30

Женски рај

сериски филм, реприза

7:00

Народна музика

8:00

Забавна музика

9:00

Топ шоп

9:30

Готвиме со Маја

кулинарско шоу

10:00

Готвиме со Маја

кулинарско шоу

11:00

Нема љутиш

забавна програма

11:30

Поточиња

детски музичи фестивал

12:00

Вести

12:15

Топ шоп

12:30

Најдобриот работник

забавна емисија

13:15

Астрорум

забавна емисија

14:00

Формула 1

трки, пренос

16:15

Топ шоп

16:35

Документарна програма

17:00

Дневник 17

17:45

25 минути

дебатна емисија

19:10

Трилинг

дебатна емисија, реприза

20:00

Дневник 20

20:30

Спортски вести

21:00

Игран филм

23:00

Дневник

23:30

Женски рај

сериски филм, реприза