Серии

Ѕвезда во карантин

Димитри Нагиев е руска ѕвезда 10 години кј секој ден работи. Во ера на пандемијата кога се замира, тој се соочува со новата реалност, од постојано менување на лкации, ...

Милијарди

„Милијарди“ е американска телевизиска драмска серија создадена од Брајан Копелман, Дејвид Левиен и Ендру Рос Соркин. Серијата има пет сезони со 55 епизоди. ...

Женски рај

Сиромашна девојка од југот на Италија доаѓа во Милано за да избега од неверениот свршеник и да најде работа како продавач во стоковна куќа. Наскоро го привлекува ...

Ај не замарај!

Серијата комично го прикажува споделениот живот на три парови: млад човек кој штотуку го започнува животот под ист покрив, средовечен човек кој е во „криза на ...

Гранд хотел

Продуцентите на руската „Кујна“ сега отвораат хотел – „ГРАНД ХОТЕЛ“. Уште една приказна со добро познатите ликови кои успеваа да ве насмеат во ...

Мамини синови

Серијата во 42 епизоди го следи заедничкиот живот на мајката Розалија Роса Поповиќ, која целосно се менува во староста, и нејзиниот возрасен син, Милентие-Бебе. ...

Реј Донован

Во светот за богатите и славните, Реј Донован ја врши валканата работа за познатите и моќни личности во Лос Анџелес. Во оваа серија, Лео Шрајбер игра човек кој ...